|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jel neko cuo za ovaj bend ili ima neke veze s njim?
![]() Video sam spot na tv-u, i odusevio se zvukom, a i svime ostalim. Mislim da se na nasim prostorima odavno nije pojavilo nesto ovog kvaliteta... Evo i sajta... : Strip |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Vokali
Ivana-Negativ Aleksandra Kovac Ana Milenkovic Bas im je svirao Dragan Ivanovic, Balashevic, ex VanGogh, na forumu nekad poznat kao bassystem. Kako sam chuo dosta je love ulozeno u ovaj projekat, animacija za taj spot je radjena jako dugo, mada sam chuo da animatori nisu bili skroz isposhtovani. Eto par infromacija od mene, ako neko zna vishe neka pricha.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Snimano u studiju na Konjarniku, baziranom na dva (mislim) Pulsara, dobre sprave, koliko se secam, TL Audio EQ1, SPL Tube Virtualizer, Rode NTK mikrofon. Ljudi posveceni projektu i vrlo pedantni. Fenomenalni gitarista Sale Sedlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
U radiju imam ceo album i mogu reci da mi se svidja, a pored onog spota koji je kompletno animiran video sam jos jedan klasican na koji je dodavana animacija.....jako dobro odradjeno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam tu srecu da gledam spot cim se pojavio i bio sam odusevljen animacijom.Poceo sam da se raspitujem ko su ti ljudi itd...
I ako sam dobro razumeo Visual Infinity je radio animaciju? Muzika je kulturna ali nema neku snagu da napravi havariju.Ali sveukupno projekat deluje ozbiljno i za svaku pohvalu.Voleo bih da vidim vise toliko ozbiljnih projekata ovde. Ovom prilikom posto vidim da Dacko ovde ucestvuje bih pohvalio i Perpetuum Mobile.Jako ozbiljan bend koji obecava. Samo napred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
@ Gianfranco
Visual Infinity definitivno. Slazem se sa tobom za Perpetum, slusao sam ih u ZR. Odlicni! Kako te sluzi UA preamp, kakvi su ti utisci? Sorry za OT |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Preamp je sjajan! Izgleda kao (sto rece jedan moj prijatelj) starinski sporet ili resho
![]() Gain ima vrednosti od -10 do +10 ,dok level od 0 do 10. Ja iskljucivo koristim Gain na +10 a Level podesim tako da nemam peak-ove. Tako se dobija najcistiji zvuk (minimum distorzije). Kako smanjujes gain (i prirodno) povecavas level vokal dobija sve vise distorzije. U avgustu ce dosta toga da se snima kod mene.Nekoliko izuzetnih vokala razlicitog profila,pa cu baciti neke semplove. Takodje cu ga probati i na gitari kako radi... mada znam da je za gitare sjajan! Koristim ga za sada u kombinaciji sa AKG Solid Tube. Dakle Tube+Tube kombinacija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Gain, na maximum?!?!?!?
i tako dobijes cist zvuk? Da se nisi zeznuo sa levelom i gainom, pa obrnuo u kucanju? Verujem da je dobar, ali nisam nikad slusao, pa sam znatizeljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Gianfranco-u, hvala Oggy-ju...
Za Oggy-ja znam, tj. upoznali smo se (po drugi put u zivotu tada u ZR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Senior Member
|
![]()
Oggy:
Quote:
![]() Dacko: Quote:
Pozdrav! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Channel Strip? | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-07-2008 07:03 PM |
:: URS Classic Console Strip Pro :: | Everbeatz | Audio Software | 9 | 06-07-2007 11:00 PM |
grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 12:17 AM |