| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-07-2005, 12:49 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2004 Location: Subotica 
				 |  s3p (strip) 

Jel neko cuo za ovaj bend ili ima neke veze s njim?     Video sam spot na tv-u, i odusevio se zvukom, a i svime ostalim. Mislim da se na nasim prostorima odavno nije pojavilo nesto ovog kvaliteta... Evo i sajta... : Strip | 
|   |   | 
|  18-07-2005, 04:39 PM | #2 | 
| Super Moderator Join Date: Jan 2003 Location: Podgorica 
				 |  Re: s3p (strip) 

Vokali Ivana-Negativ Aleksandra Kovac Ana Milenkovic Bas im je svirao Dragan Ivanovic, Balashevic, ex VanGogh, na forumu nekad poznat kao bassystem. Kako sam chuo dosta je love ulozeno u ovaj projekat, animacija za taj spot je radjena jako dugo, mada sam chuo da animatori nisu bili skroz isposhtovani. Eto par infromacija od mene, ako neko zna vishe neka pricha. 
				__________________ Oglas: Trazim sekretaricu! Cure iz Flying Cargo YU bice odmah primljenje  http://www.rumski.com | 
|   |   | 
|  18-07-2005, 11:49 PM | #3 | 
| Member Join Date: Jun 2003 Location: Beograd 

Snimano u studiju na Konjarniku, baziranom na dva (mislim) Pulsara, dobre sprave, koliko se secam, TL Audio EQ1, SPL Tube Virtualizer, Rode NTK mikrofon. Ljudi posveceni projektu i vrlo pedantni. Fenomenalni gitarista Sale Sedlar.
		 | 
|   |   | 
|  18-07-2005, 11:53 PM | #4 | 
| VIP Member Join Date: Jul 2003 Location: Smederevo 

U radiju imam ceo album i mogu reci da mi se svidja, a pored onog spota koji je kompletno animiran video sam jos jedan klasican na koji je dodavana animacija.....jako dobro odradjeno   | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 12:37 AM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2004 Location: Beograd 

Imao sam tu srecu da gledam spot cim se pojavio i bio sam odusevljen animacijom.Poceo sam da se raspitujem ko su ti ljudi itd... I ako sam dobro razumeo Visual Infinity je radio animaciju? Muzika je kulturna ali nema neku snagu da napravi havariju.Ali sveukupno projekat deluje ozbiljno i za svaku pohvalu.Voleo bih da vidim vise toliko ozbiljnih projekata ovde. Ovom prilikom posto vidim da Dacko ovde ucestvuje bih pohvalio i Perpetuum Mobile.Jako ozbiljan bend koji obecava. Samo napred! | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 12:43 AM | #6 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

@ Gianfranco Visual Infinity definitivno. Slazem se sa tobom za Perpetum, slusao sam ih u ZR. Odlicni! Kako te sluzi UA preamp, kakvi su ti utisci? Sorry za OT | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 01:27 AM | #7 | 

Preamp je sjajan!  Izgleda kao (sto rece jedan moj prijatelj) starinski sporet ili resho    ali zato vokal zvuci masno! Gain ima vrednosti od -10 do +10 ,dok level od 0 do 10. Ja iskljucivo koristim Gain na +10 a Level podesim tako da nemam peak-ove. Tako se dobija najcistiji zvuk (minimum distorzije). Kako smanjujes gain (i prirodno) povecavas level vokal dobija sve vise distorzije. U avgustu ce dosta toga da se snima kod mene.Nekoliko izuzetnih vokala razlicitog profila,pa cu baciti neke semplove. Takodje cu ga probati i na gitari kako radi... mada znam da je za gitare sjajan! Koristim ga za sada u kombinaciji sa AKG Solid Tube. Dakle Tube+Tube kombinacija! | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 01:34 AM | #8 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

Gain, na maximum?!?!?!? i tako dobijes cist zvuk? Da se nisi zeznuo sa levelom i gainom, pa obrnuo u kucanju? Verujem da je dobar, ali nisam nikad slusao, pa sam znatizeljan. | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 10:05 AM | #9 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2004 Location: Subotica 

Hvala Gianfranco-u, hvala Oggy-ju...  Za Oggy-ja znam, tj. upoznali smo se (po drugi put u zivotu tada u ZR  ) ... ali gde si ti Gianfranco cuo Perpetuum? | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 10:35 AM | #10 | ||

Oggy:  Quote: 
  Dacko: Quote: 
 Pozdrav! | ||
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Koji Channel Strip? | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 26-07-2008 08:03 PM | 
| :: URS Classic Console Strip Pro :: | Everbeatz | Audio Software | 9 | 07-07-2007 12:00 AM | 
| grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 01:17 AM |