|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
cudi me da niko ne pominje ovaj plugin...
a trenutno ga hvale kao najbolji algoritamski native reverb.. www.artsacoustic.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Imam ga jako dugo ...... ne znam ..... kontrole su suuuper ..... ali kad sam probao prvi impuls ..... pao sam na dupe i vise nisam probao taj reverb....mozda ga vratim i probam ponovo ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
prednost algoritamskog u odnosu na impulsni reverb su upravo kontrole..
tu su jos i silverspike, princeton i sonic flavours.. u svakom slucaju se pojavljuju sve bolji i bolji native reverbi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Silverspike ....uveren sam da mi se ne dopada ......
Princeton ..... svi ga nahvalise a meni radi samo na 44 khz ..... imas li nesto sto radi i na 48 .....to bi vredelo probati ...???? Ovako posto sam ga tri cetiri puta probao .....zvuci cisto .... i staromodno sto ne mora biti lose ...... Ovaj treci nisam cuo .... jesi li ga probao ....? Imas li ovaj Acoustic ....? Cini mi se da ne mogu da ga nadjem PP naravno Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Druga stvar ,,,,, imas li UAD ili TC ili CW ...pa da mozes da ga uporedis .... ovako cesto reverb moze da te prevari da zvuci dobro .... dok ne cujes impuls ili neki bolji ..... pa ti odmah bude jasno da je ovaj drugi dobar ...... drugo kako se ponasa u miksu ..... cesto manje kvalitetni reverbi zvuce dobro kao na jednom instrumntu ali ne i u miksu ......
Tu je TC megaverb super .... kao sam nista narocito .... u miksu .......odlican ....... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
Sonic Flavours R66 - 32bit/192KHz
http://www.inuamusic.com/sonicflavou...ang=en&p_id=20 probaj silverspike ponovo... imas dve verzije - Reverb It & R2... www.silverspike.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Probao sam demo kad je izasao i nije ostavio neki utisak na mene.
Od Native reverba jedini koji ima nekakvu gustinu u mixu je stari Timeworksov Reverb X.Ostali su svi daleko od DSP reverba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-=Reverb=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 3 | 26-02-2005 12:00 AM |
Reverb | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 41 | 09-06-2004 12:26 AM |