|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Nismo se do sada setili da vidimo ko koju creamware platformu koristi, a ima nas, koliko sam mogao da primetim dosta na ovom sajtu. Ja koristim #$%^& Creamware Scope 3.1, od 3.1c sam odustao zbog loseg *&^%$ za njega, a koristio sam i onu stariju platformu Pulsara dvojke 2.04a i sa njom sam bio zadovoljan i jos uvek koristim neke stvari iz nje, npr Sample Player, Sample Player F, Big V2 mixer, Big Pink Mixer...
Koje vi platforme koristite, koje mixere i tako to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
ja sam na 3.1c i ne koristim crackove. nije da ja nebi, ali ako crackiram system, onda mi ne rade legalni pluginovi: transcient designer, masterverb pro, synchrotrone, vinco...
od verzije 2.04a odavno vise nista ne koristim. cak i dok je bila aktualna ta verzija, umjesto bug mixera koristio sam rm242. u to vrime sam imao 2 pulsara, pa sam koristio i legalni sts3000. naime, crackirani sts nikad nije radio 100%, a ja sam zelio koristit "program pool", tako da mogu sve zvukove birat direktno preko program change-a iz cubasea. danas vise ne koristim pulsarove samplere, vec samo synthove.
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]() ![]() idekius, koja je razlika izmedju #$%^& i *&^%$ ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Skoro sam nabavio Vinco i on radi sa crackovanom platformom.... MasterVerbPro zaista ne radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
da, ima ona cuvena stereo verzija vinco-a koju je creamware greskom uploadao kao demo verziju i koja je nastavila radit i nakon isteka demo perioda. he, he... taj vinco imam i ja i radi samo u 3.1a (u 3.1c ne radi). taj vinco radi neovisno o cracku i samo zbog njega se isplati drzat 3.1a, ali ja u zadnje vrime umisto vinco-a koristim uad-ov 1176ln koji radi savrseno.
ma nisam se ja puno zafrkava sa tim crackovima, ali mislim da ne rade ni optimaster, ni psq a i njih imam legalne. mislim da ne radi nista od timeworksa, tako da mi se najvridnije od svega cine zargovi synthovi koji mislim da svi rade?!
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Optimaster ne radi, za psq neznam, timeworks radi, a i zarg synthovi takodje. Verzija Scope koju ja koristim ima neki crackovani driver i pri instalaciji kaze "no hardware" ali dozvoljava dalju instalaciju, a pri odabiru kartice koju instaliras chekiras Scope. Izuzev ovih pomenutih par stvari, sve ostalo shljaka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
Ja koristim SFP3.1a original i nemam onaj ****** pa cekam posiljku nekog od vas....
![]() u principu sam zadovoljan svime samo ne kolicinom dsp-a Ostale nove synthove i effecte nemama sem onog vinco sterea sto sam dobio od sandroba i prilicno sam zadovoljan njime.
![]() |
#8 |
Mason
|
![]()
Jao!!!! Eone.... Ja sam skroz zaboravio da ti posaljem SFP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Ma nema frke...svakako sam bio na moru itd.
Hvala sto me se seti ![]()
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Pozdrav,
Ukljucih se i ja.Creamware je takodje(verovatno greskom) stavio na sajt i plug-in Six-string koji takodje radi u c....ovanom Scope 3.1c!!!!! Neverovatan zvuk gitare!!!!Ako nekog zanima saljem mu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DSP Platforme - Glasanje | idekius | DSP forum | 31 | 15-09-2009 09:57 PM |
creamware PSY Q | Joyba | DSP forum | 4 | 21-02-2009 06:46 PM |