|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
...napravim repliku jedne stvari (od crematory) cisto da vidim mogu li da napravim mix koji ce bar da lici na nesto (u ovom slucaju na crematory,ne znam ni sam zasto sam njih izabrao,bend mi se nesto i ne svidja)
naravno nije ispalo bas isto : pa me zanima sta mislite? lici li bar malo na original? (nije cela stvar oko 20 sec,prvo ide crematory pa ovo moje) btw...za gitare sam koristio nomad factory rock amp legends i amplitube, bubnjevi su stormdrums bass broomstick da bih iskopirao koliko toliko onaj strings,posluzio je hypersonic (ovo me je najvise namucilo,probao sam jos sa cs-80,Applied Acoustics strings studio,arturia minimoog) hypersonic jos ispade najbolji. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=1B...33W4HHJIAN5S3Q (1,4mb) Last edited by veseli koljac; 19-07-2005 at 04:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
lici li bar malo na original?
Ma super zvuci , bar na ovim malim Rolandovim Micro monitorima. Samo promeni strings i bices jos blizi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
da,gitare jesu malo sire,ovde nije toliko strasno koliko kod mene moze da bude,cesto mi se desava kada snimim dve ritam gitare da progutaju ceo miks (ako ih smanjim onda se ne cuju)
kako bih mogao da ih suzim? (pokusavao sam svasta i mozda delimicno uspeo sa gomilom eq-a ali pretpostavljam da ima neko bolje resenje?) Last edited by veseli koljac; 20-07-2005 at 02:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
I meni se vise svidjaju malo rasirene gitare ali ako vec hoces da ih suzis , mozes da probas sa paningom ili neki stereo imager ili ih pretvori u mono pa onda im trazis prostor. Sve zavisi sta hoces da dobijes kao krajnji rezultat , a to bi bilo pozeljno znati pre samog snimanja, pa onda odluciti da li ces snimati gitare mono ili stereo ili kombinaciju. ?bem li ga , moze li neko ovo da potvrdi ili koriguje, ima li jos neki nacin... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() besplatan, a odlican plugin ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
evo malo sam smeksao gitare,mislim da zvuci prilicno bolje nego u prvoj verziji.ostale su i dalje malo sire nego na originalu ali neka ih
![]() http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=0T...K2NTELPW7PZUBQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne?to mi ne rade linkovi?
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Mislio sam da si isao nesto novije obradjivati od Crematory, onaj Mastersound alex krull zvuk. E to je vec zahtjevno. Ali, ipak ovo dosta slici na stari Illusions zvuk.. ![]() Znaci moze se reci da si uspio, mada bi volio čuti kako se Amplitube i rock amp pona?aju i zvuče kad uistinu krene pjesma, poslije ovih breakova ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Member
|
![]() Quote:
tu je izbacen rock amp (mnogo je muljao) tako da je na obe strane samo amplitube. Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POD X3 live, da li je neko probao? | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 0 | 02-02-2009 02:38 PM |
Je li neko probao? | dvuckovic | Computer Hardware | 5 | 08-01-2008 06:08 PM |
Jel probao neko??? | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 24-08-2006 09:25 AM |