|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Mole se clanovi da srede svoje PM, obrisu nepotrebne poruke iz inboxa i outboxa, kako bi sto vise oslobodili SQL bazu, i pripremili je za migraciju na vBulletin sistem foruma.
Obavestavamo Vas, dalje, da se priprema prelazak sa phpBB tipa na vBulletin sistem Foruma. Radi se dizajn 2.0 portala, novi stalni Logo, i jos mnogo vizuelnih i sistemskih promena i novosti. Mole se clanovi na razumevanje u narednom periodu. Portal ce biti u test fazi, cesto menjan i nedostupan. Forum, za sada, u periodu od nekoliko dana, nece biti u test fazi. Dakle, Forum radi normalno. Hvala
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
pogledajte Portal na www.rumski.com
Radovi su i dalje u toku
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
update:
Portal smo "digli" na v2.5 final Forum je dobio default skin: ruPro, a postoji i prosirena verzija ruPro XL. Trenutno su radovi na ruBlack skinu i sa tim cemo zakljuciti dizajnerski update nase zajednice. Uzivajte!
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Dobar je ovaj RuPro
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
rupro je odlican,dobro je sto ste ubacili i xl varijantu (mada meni ne odgovara zbog 1600*1200 na 17-tici)
jedino mi malo smeta ova crvena nijansa (mozda bi bila lepsa neka plava ili siva boja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Moj TFT je na 1280x1024... nije mi palo na pamet kakvi su fontovi na vecoj rezoluciji ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mogli bi na ruPro umjesto bijele pozadine staviti nesto za nijansu tamnije...lagano prema sivom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ovako, bela pozadina sakriva lose gifove. Ionako, sledi ruBlack koji ce biti kao ruPro, samo u crnoj verziji.... nista komplikovano, ali onda sledi pakao: srediti *.gif i to svaki pojedinacno, znaci pixel po pixel seci bele krajeve:o svakog grafickog detalja.
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() btw. stvarno bi mogao da promjenis boju i stavis jos jedan privremeni skin ako nije problem. Za Leshu i mene ![]() 'bes smajlije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|