|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Treba da programiram drums za jedan modern rock album(RAMMSTEIN fazon). Trazi se potpuna realisticnost( glupost- neka dovedu coveka da svira
![]() POMOC, ne bi da izgubim posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Probaj NI Battery(1 jer 2 guta memoriju...2 kinstona ne mogu da savladaju to cudo)
Sto se tice gotovih varijanti na ovom sajtu http://www.mididrumfiles.com imas najbolje odradjene DRUM midi fajlove na celom netu (Mislim najbolji od onih koji koji su free). A sto se tice posla kazi tim klincima da zavuku rammstein tamo gde sunce ne sija,i da su samo jeftina kopija laibach-a.POZ< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi probao da iskljucis u BFD-u kanale koji su za prostorne mikrofone i ostavis samo suv bubanj???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
sorry na offtopicu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Stormdrum ili Batery 2
suvi su.... posle prebacis u wave i kompresujes. Jos ako bi imao UAD-1, njegov kompresor bi uradio Rammstein bez problema. BTW, Rammstein za bass koristi iskljucivo TC Powercore
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Koristi ono sto u zivotu ne bi koristio . Velika je sansa da im se dopadne . Probaj Stylus . Reci da je to plugin godine i da najznacajnije face ove planete rade bas na Stylusu . Samo budi ozbiljan . Kazi da to ostavljas samo za posebne musterije i da ne radis svakom - a njima ces eto uciniti bla bla bla ...
Javi rezultat . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Ja imam oko 3 Gb zvukova za batery, koje sam dobavljao gdje sam stigao. Ako ti to mo?e pomo?i javi, mogao bih da nare?em na cd. Medjjutim, za?to, kada ima? BFD? Zanima me da li njima te farbe sa BFDa nisu realisti?ne, ili na?in na koji si ti to isprogramirao? Jer, te?ko da se tu ne?to ne mo?e napraviti! A plus u kombinaciji sa artistom i stylusom.
Ovaj Jefti?ev pristup i na?in ti ne bih preporu?io! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
akai bre neki, pa i stylus... to ima brzinu, jacinu kao sto i rammstein ima...
ovo sve ostalo sto je predlozeno mislim da je lose.. BFD koristim ali za takvu muziku ne bih nikad ni pomislio da probam (sa sve ugasenim room, pzm-ovima i overheadovima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Na BFD sam odlucio samo zbog programinga , znam da je i 'susenjem' tesko dobiti taj zvuk , ali me nervira sto ljudi hoce da zvuce kao neko ko to isto placa bar 100 puta skuplje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Deca su bezobrazna . To je jasno kao sunce u podne . Zato preporucujem
da pokusas sa " dobrom pricom " . Kako udovoljiti decijim tripovima - nikako . Oni najvervatnije ne znaju sta hoce ili jos gore , misle da znaju . I da odu u studio gde taj Ramstein ili kako vec snimio to sto im se svidja rekli bi : nije to to , mi hocemo bla bla bla ... Siguran sam da nisu naivni . Ali sam siguran da su ipak samo deca . Ubedi ih da oni zele ono sto je kod tebe moguce dobiti . Ali ne vezano s tim , ipak probaj Stylus . |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |
'Mrtav' bubanj | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 5 | 18-09-2006 10:04 AM |