|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Cao svima!
Ova stvar je stara skoro 6 godina. Kratak instrumentalcic kog sam snimio (bukvalno) u podrumu dok su nas 1999. godine gadjali bombonama. Sta mislite o snimku, recite vi meni, a ja cu vam, malo kasnije, reci kako je usnimljen... Instrumental sam, sasvim slucajno, malopre nasao medju starim CD-ovima, najpre preslusao, pa okacio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni se jako svidja...samo ga ubi mp3...(mrzim mp3
![]() btw.Daj promeni ono "Prishtine" u "Pristina" ili "Prishtina"...ovo mi sve vuce na nesto strano... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
OK, Zmaju.
Pricaj kao sto pises ili pisi kao sto govoris? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ovaj instrumental je uradjen /u potpunosti/ na sekvenceru KORG-a is50,
na 8 traka...Stvar nije videla kompjuter /tada ga nisam ni imao/, a kamo li neki sto ili home studio...Nije savrsen, to nikako, ali sam ipak zadovoljan ostvarenim rezultatom pomocu...hm...stapa i kanapa. Komentari? Da cujem vase misljenje, molim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Odlicno Tillco! Mozda je malkice ocigledno tvoje klasicno obrazovanje koje tezi ka blagoj "sonatnoj formi" (koliko kod to bilo moguce na ovako malo mesta), ali mi je skroz zanimljivo to sto drugu temu iznosis u, nazovimo ga, "razvojnom delu", a ne u "expoziciji". Opet sa druge strane, glavnu temu tretiras "kontrapunktski" i provlacis je vesto kao "stalni kontrasubjekt" (i sam sebe iznenadjujem sa ovim sto pisem
![]() Bravo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Eto... 8)
Sto se tehnicke strane tice, sve je vec receno... Ovako, kao celina, kao prica, meni se i dan-danas jako svidja. PS> Odakle ti ovolika muzicka naobrazba...iscedio si tri kapi iz suve drenovine, iz prve! Lepo ja kazem - skole su jedno, a nauka nesto sasvim trece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
p.s. Isto odakle i tebi
![]() ![]() ![]() Pa is'o sam u skole 8) |
![]() |
![]() |
![]() |