|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav legendi moje ulice, pozdrav "Duhu sa sekirom" cije se sviranje razleze sirom ove nase "Darkvudske sume" cineci muziku lokalnih indijanaca /slobodno citati "vraceva", "muzickih prostitutki" ili, jednostavno, "instant hitmejkera"/ jednostavno bescujnom i nistavnom. Pozdrav od srca Vladi Georgijevu. Sa Vladom se uvek isplati /bas kao i sa "Ledo" sladoledom - platis 5, dobis 6.../: dobili smo na dar dva albuma, a u njima emocije, zivota i muzike - bar za cetiri...
Eto, ishvalih te ja, ali si zasluzio, kao niko. Po profesiji sam profa. Davim sitnu decicu harmonijom i kontrapunktom u muzickoj skoli u Kosovskoj Mitrovici. Imam i kolegu - nastavnika gitare, iskricavig Peru Rakica, koji mi je cesto pricao o tebi i tvom nacinu. Da je tu, pored mene, sigurno bi ti rekao neku rec, ali nije - pa te pozdravljam i u njegovo ime, da prostis. Slusajuci ga sve ove godine cini mi se da mu je deo srca zauvek ostao u Herceg Novom. A da znas samo kako iz njegovih usta zvuci kada gomili prica kako Vlada svira "Rhodes"... Vlado, voleo bi da mi priblizis nekoliko stvari. Veliki sam zaljubljenik u klavir. Vec duze vreme tragam za zvukom koji bi mi ispunio sve zelje. Klavir, pocev od samih dirki, od mastera i samog "cekica" instrumenta, pa do konkretnog tona, boje i osecaja "pod uvom"...nemoguca misija...ne uspevam... Koristio sam razne Rolande, Korgove, M-Audie i razne druge drangulije a poslednja nada mi je ostala u "Fatar"-u /konkretno Studio Logic 880Pro" modelu/. Njega nisam probao, neki su mi rekli da je Fatar "tata" za sve mastere ovog /i onog/ sveta. Probao sam da ga nabavim preko Sky music-a, Artista, ovoga i onoga ali nista...U Lyra Style-u su pokusali da ga nabave, i avans sam poslao, cekao evo skoro 3 meseca na njega...dzaba...nisam ga docekao. Dal' je zaista toliko dobar, a ako nije - sta da potrazim, "reci mi da znam". Problem br.2 - sempl klavira...zlo i naopako...Molim te reci mi sta ti koristis i kako do toga doci. Tvoj klavir ima "meso". Moj nista ne valja. Eto, toliko. Pozdrav sa Kosova od prijatelja. |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pozdravices mi Peru Rakica mnogo, mnogo, mnogo...
To je veliki car i moj veliki prijatelj...Molicu te da mi nabavis njegov telefon i da mi ga javis na PP. Odavno se pitam kako je i on i porodica... LM, Fatar ti je najobicnije smece...Nikakav master(a tek kad vodim dva tockica za pitch i modulation) Slobodno mi reci sta zeliss na PP pa da te posavjetujem E, ako ne pozdravis cika Peru Rakica, opasnu cu da se ljutim, majke mi.. pozz ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Eto, izbrisase nam svadju, bas lepo...Triput ura za moderatore. Sve probleme kao rukom odnesu...
Vlado, zahvaljujem ti se na savetu koji si mi dao, sada bar znam kuda da krenem. Bas bi bila strasna fora da se stvoris iz nebuha u KM, onako - neobavezno i nezvanicno, pa da nam obradujes cika Peru i kompaniju. To bi licilo na tvoju muziku, to je tvoj stil. Jos kada bi mi i cenu javio, onu od dilera /sto si mi pomenuo/, onda bi mi ceo ovaj dan bio praznik. A nas H D F As se bas obradovao...Pozdrav od prijatelja. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |