|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Imam li dozvolu da napravim instrumental (a i vokal, zasto da ne) remix pjesme "Andjele"? Ovo za trening i forum - nije za sticanje 1.000.000 evra. Bas bi mi to bilo cool. 8) Naravno ako Vlado dozvoli.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Napravi brate, treniraj. Samo bez publishinga
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
- da forumasi naprave ovaj remix. Npr. Jedan ili vise napravi aranzaman, drugi snime vokale i ostalo, kod treceg koji ima bolje uslove nego ja, napravi se obrada i finalna produkcija, i to se digne u odjeljak gdje su PROMOCIJE radova. Moze li ovako? A TO SVE BUDE POKLON RUMSKI FORUMASA NASEM VLADI GEORGIJEVU (joj bi bilo gadno da si zensko pa da moramo rec 'nasoj vladi') za njegovo dobrovoljno stajanje u centru mete rumski foruma. Usput, prije je bio odlican pjevac koji, nemam pojma zasto, nestade kao sto je i dosao, a zvao se Zoran Georgijev. Imas li sta sa njim? edit : ma mislim rodbinski. Ovdje covjek mora biti 100% jasan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Zoran Georgiev- cuo sam za njega. Nismo nikakva rodbina.
Sto se tice remixa, tu ne mozes racunati da ja pjevam vokale ili da dam dry track. To mi ne dozvoljava ugovor. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|