|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
na ovom linku mozete cuti moj remix od Ilone sa Acidplanet contesta, osvojeno drugo mesto
http://www.acidplanet.com/contests/ilona/ A na ovom linku mozete cuti 8 najboljih trance sa Soren Larue contesta medju kojima se nalazim i ja... http://www.acidplanet.com/contests/sorenlarue/ Inace radim mnogo sto sta od muzike samo ako je neko zainteresovan za saradnju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Dobrodosao Dubravko!!!
Skinucu tvoje radove jer sam i ja u trance-u. Inace svaka cast za uspeh, retki mogu, odo da skidam ap ase javljam ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nisam preslusao jos uvek, ali cim si osvojio drugo mesto sigurno je dobro odradjeno.... Znam kakva je tamo konkurencija i kakvi su kriterijumi....
jesi li poslao remix za Galvanize ili za De La Soul ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Za De La Soul sam uradio remix mada nisam nesto u rap fazonu ali probao sam ga odraditi po mom ukusu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Trazi registraciju, a onda se downloaduje neki format kojeg ne mogu otvoriti u media plejeru. :oops:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Kod mene je BS Player bez ikakvih problema ucitao...
Innerchild mi se vise svidja nego ono cudo za koje si osvojio drugo mesto ![]() Generalno, oba su extra uradjena... Imas li jos nekih radova!?
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
pa samo ukucaj www.acidplanet.com/dubravko i tu ti je sve od mene....za cetiri godine na acidplanet sajtu... a i tamo je isto potrebno da se registrujes besplatno da bi cuo i downloadovao muziku sa tog sajta...mp3 su za download a slusanje se uglavnom najbolje ucitava u windows media playeru 10 , znaci 64k wma i 128k mp3...vrlo prosto i prihvatljivo...
Last edited by Dubravko; 04-07-2005 at 08:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |