|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ovih dana treba da narucim Max-Wall zidove od Auralex-a (6 komada),4 Lenrd Bass Traps with 4 Stands i mozda Primacoustic Scandia 74 Rear Wall Scatter Blocks za zid iza ledja.
Dvoumim se izmedju dve opcije,pa me zanima vase misljenje,a najbolje ako neko ima iskustva sa Auralex-om. Evo,za one koji nisu upuceni u ove proizvode,graficki prikazi istih.Na gornjoj levoj slici vidimo jedan Max-Wall zid i stojece bass trapove levo i desno,postavljenih iza monitora.5 Max-Wall zidova vidimo takodje na donjoj slici u akciji (moja konfiguracija je slicna ovoj samo sto planiram da imam 6 zidova i 4 bass trapa oko sebe-prikaz sledi uskoro). Na gornjoj slici desno vidimo Primacoustic Scandia blokove specijalizovane za tretiranje zida iza osobe koja mixuje. ![]() Obojeni kvadrati prikazuju boje kojim sam oznacavao pomenute proizvode u prikazima koji slede: Varijanta 1: 6 Max-Wall zidova (roze) + 4 Bass trapa (zelena) ![]() Varijanta 2: 6 Max-Wall zidova (roze) + 4 Bass Trapa (zelena) + Primacoustic Scandia (plava) ![]() Ovo zadovoljstvo treba da me izadje skupo,pa me zanima vase misljenje? (da nesto ne zajebem ![]() Da li je potrebno na plafon nesto staviti? Na primer Auralex Studiofoam Wedges? Hvala! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ultimativna zvucna izolacija-savjeti | Reinhardt | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 05-10-2008 02:14 PM |
Karatavan i zvucna izolacija | vly | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 04-03-2008 10:53 PM |
Zvucna izolacija na niskim frekvencijama? | Madagascar | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 06-05-2006 12:30 PM |
Zvucna izolacija vrata | Nocni | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-08-2005 02:29 PM |
izolacija studija u Zagrebu? | Sleepgolfer | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 15-06-2005 12:04 PM |