Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > DIY - Uradi sam

DIY - Uradi sam Ovde mozete postaviti ideje svojih shema, sklopova, gotovih resenja i drugih radinosti u oblasti audia...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-05-2017, 11:36 AM   #1
Framus
Member

Default Yamaha EMX 5000 na 110V

Pozz drugari, pazario sam mikser Yamaha-u EMX 5000-20, 2 X 500W, ali radjena za americko trziste, sto podrazumeva da radi na 110V. Uz nju sam dobio trafo ( adapter) od 1000W, !! E, moje pitanje je , dali je dovoljno jak ovaj adapter ( trafo), da zadovolji potrebe miksera, obzitom da je snaga miksera 2 X 500W, i ako nije koji i kakav bi adapter bio odgovarajuci !!?? Jos jedno podpitanje, ovaj trafo nema uzemljenje vec samo dva pola ( nulu/plava i fazu/braon), pa me interesuje dali bi bio problem da direktno spojim masu ( zutu) iz suko uticnice na masu miksera ( mikser ima klasican tropolni ulaz za struju, plava, braon, zuta), da bih ipak imao uzemljenje na mikseru !! Unapred hvala na brzim odgovorima !!! HITNO !!!! Mislim da sam na dobrom mestu postavio pitanja, ako ne, molim administratora da premesti na odgovarajue mesto !!!

Last edited by Framus; 01-05-2017 at 02:54 PM.
Framus is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules