|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi,
Zanima me zna li neko zasto se ovo desava, ili jos bolje sta je resenje? Ne razumem zasto Cubase neke trake hoce da prebaci u drugi projekat a neke druge ne. (manje vazno: Traka iz starog projekta, koju treba kopirati iseckana na mnogo delova (Hi hat, odnosno sastoji se iz vise traka tj. tejkova koji su iseckani i trebaju mi tako odvojeni delovi kako bih manipulisao njima) i ne znam kako da je prenesem u noviju verziju projekta gde sam zeznuo celu traku sa hi-hatom i mogu reci da je nemam vise).
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
cekaj cekaj nemoguce ja sam to non stop radio dali si siguran,probaj jednu po jednu traku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Siguran sam, nece, pokusavao sam. U drugom projektu hoce. A u ovom samo jednu (traku sa matricom) a sve ostale ne... I ne razumem zasto je tako...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc Cubase kopiranje postavki iz projekta u projekat | Nemania | Audio Software | 10 | 04-11-2013 06:20 PM |
otvaranje cubase 5 projekta sa starijom verzijom | amaterius | Audio Software | 8 | 12-07-2012 05:08 PM |
Cubase 5 | Ne cita presete ni jednog VST3 efekta!? | DEMONIO | Audio Software | 9 | 30-11-2009 04:50 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |