|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Moram da podelim svoje zadovoljstvo sa vama..... konacno sam postao vlasnik jednog vrhunskog uredjaja, malog Frankenstajna
![]() Zadovoljsto je vece sto je uredjaj custom rad, i mogao sam da ucestvujem kako u dizajnu tako i malo u fine tuningu zvuka.... Ideja je prvo bila da se uradi 2kanalni Api 312, po originalnoj semi sa 2520 opampom i originalnim trafoima, ali smo se malo zaneli i dosli do sledece sprave koja ima sledece osobine : trokanalni preamp 2 api kanala 1 neve 1073 kanal (samo bez mid opcije za eq - bilo je fizicki nemoguce spakovati i tu karticu) na Api kanalima ostavljena mogucnost za drugi opamp (uz 2520) pa se samo prostim prekidacem, u toku rada, moze prebaciti na drugi opamp i dobiti prilicno drugaciji karakter (kod mene stavljen Melkor)..... Di ulazi na sva tri kanala Line ulaz na Neve (da se malo zamasti linija sa EQom ![]() eksterno napajanje paralelni izlazi (sa i bez out trafoa) Realno se u elektroniku ne razumem, ako sam nesto pogresio ispravice me konstruktor (Sasa Ristic - B.Bird desing), ali sam sonicno dobio izuzetnu spravu........ Iskreno, nisam imao zadovoljstvo da radim nekad sa pravim NEve 1073 (a pitanje je danas i koji je pravi ![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 16-01-2015 at 09:55 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AMS Neve RMX 16 (UAD 2) | DzoniPFC | Audio Software | 0 | 12-04-2013 08:33 PM |
ams neve | gbgeto | Computer Hardware | 1 | 31-08-2011 11:46 PM |