|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Nova pesma "Ne mislim na nju"!
![]() ![]() Zapravo, stara tačno godinu dana. Trebalo je da bude poslednja pesma (tj. outro) albuma "Anđela", ali sam u međuvremenu shvatio da ?elim da taj prvi album ode u potpuno drugom smeru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Svako željan jednog sasvim normalnog, pitkog, neopterećujućeg i iskrenog teksta treba da sluša ove pesme. Lično mislim da je to najjači i najbolji adut! Sve to upakovano u lepe tonove akustične gitare i muzike. Ukupno vrlo kvalitetno!
Svaka čast druže!
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Uvek mi je bilo jako prijatno da slu?am tvoje pesme pa je tako isto i sa ovom...
Računaj da si dobio jednog fan-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hej ljudi, hvala puno! Drago mi je da vam se sviđaju ne samo ova, nego i ostale pesme, i da imate tako pozitivne reakcije
![]() nisam bio pri kompjuteru par dana, pa se izvinjavam na kasnom odgovoru. ![]() U sv sl, nadam se da će vam se i naredne moje pesme svideti, iako verujem da su dosta "teže" za slušanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandar Stanojkovic | HeatMan | Promocija radova | 2 | 13-08-2014 06:08 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Bar sam bio iskren | HeatMan | Promocija radova | 3 | 07-05-2014 01:48 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Zvezde | HeatMan | Promocija radova | 6 | 13-12-2013 03:30 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Kao da je zabava | HeatMan | Promocija radova | 16 | 05-10-2012 05:42 PM |
Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - 3 pesme | HeatMan | Promocija radova | 31 | 28-09-2012 04:33 PM |