|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Novi sam clan ovog foruma i nemojte mi zameriti ako sam pitanje postavio na pogresnom mestu ali ocajnicki trazim pomoc koji do sada niko nije uspeo da mi resi!!?? ![]() ![]() ![]() Oprema: komp - e-mu 0404 - tube ultragain T1953 - rode nt1000 Ovako: problem je u usnimavanju vokala, probano u 3 razlicita softvera za snimanje, acid, wavelab, cubase - problem isti! aj ovako laicki: dok stojite i trtljate ispred mikrofona a rekording nije ukljucen , mikrofon prima signal i ekvilajzer prijema signala radi, igra, normalno, e sad, kada pritisnete REC, snimak uspeva da izdrzi nekih 30-50 sekundi i snimi perfektno i posle toga se stisa na skoro MUTE, recimo da kada bih se "drao" ispred mooozda bi uhvatio nekih -30db! I kada hocete da usnimite recimo drugi "tejk" treba da se saceka nekih 10-15 minuta da se signal povrati! (???!!!) U CEMU JE PROBLEM, IMA LI NEKO RESENJE ZA OVO??? ![]() i da, nije do muzicke jer sam probao i na integrisanoj, isto je, dakle jedna opcija manje... Last edited by poppino; 21-02-2014 at 10:13 PM. Reason: zaboravljen detalj |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |