| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  02-01-2014, 12:42 PM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
				 |  ViLa FiLoZofina 

Zvuk, pevanje, tekstovi, sviranje... Otkidanje!   Ja otrčao ko kuče po kosku i kupio CD...prvi posle dosta godina! 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  02-01-2014, 03:29 PM | #2 | 
| Moderator Join Date: Feb 2009 Location: BGD 
				 |  Re: ViLa FiLoZofina 

+++ Opaka je ona.
		 | 
|   |   | 
|  02-01-2014, 03:44 PM | #3 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 

Odlično spakovano, odlično odsvirano, snimljeno, smiksano. Smeta mi preterano kompozitorsko, tekstualno i pevačko šmiranje. Sve je pristojno, tačno, pismeno, ali celokupan rad ne uspeva da me ubedi ni u šta osim da treba da ga poštujem. Opet, u celokupnom ovdašnjem muzičkom ludilu nije loše za promenu čuti nešto pristojno, tačno i pismeno. Pozdrav, Vasa P.S. E, sad sam našao credits list. Sale Sedlar i svi ostali redom   
				__________________ TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 02-01-2014 at 04:04 PM. Reason: P.S. | 
|   |   | 
|  02-01-2014, 03:44 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Oct 2011 

sto kazes bockie ajd muzika i produkcija nego i tekstovi...  nadam se da ce ovo da ispliva meni je bas prijatno za uvo   | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 03:15 PM | #5 | 
| Member Join Date: Nov 2009 Location: Bor-Timocka kajina 

Muzika stilski manje-vise, zvuk odlican, vokal izvanredan, ideja i poruka su odlicni! Kad se sumira sve moze se reci: Konacno malo muzike u Srbiji   
				__________________ http://soundcloud.com/nikola-nikolic https://www.indabamusic.com/people/n...c?tab=overview Trudim se da dobijem taj neki vintadje zvuk   | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 06:31 PM | #6 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Bg 
				 |   

Jel ovo ima neke veze sa nekadasnjim bendom strip? Bar u smislu snimanja?
		 | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 06:58 PM | #7 | 
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 

Da, Milan Prokop je snimao u svom "s3p" studiju. Prošli cd koji sam kupio je verovatno bio "psihomehaničar"...  ...Koju je potpisala grupa strip. U svakom slučaju...jeste, slično je i otkida kako je dobro! 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 09:02 PM | #8 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Bg 
				 |   

Ah to objasnjava stvar. Meni ovo UOPSTE ne lezi. Ali autorski rad pozdravljam uvek.
		 | 
|   |   | 
|  10-01-2014, 01:43 PM | #9 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2004 

Odličan album, sve ste već rekli! Dodao bih i da je napravljen dobar odnos između afirmativnih i kritičkih tekstova, njen glas je čokolada i numera koja otvara album je ganz progg! Album mi je leg'o k'o budali ?amar.      
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   |   | 
|  11-01-2014, 08:45 PM | #10 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2010 Location: Beograd i Kraljevo 

Jako lepo, nista manje nisam ni ocekivao. Pre godinu i nesto su snimali u Buntu...tad im je bubnjeve cepao Trut. Tada sam jos seo da im na miru cujem tonsku do kraja sakriven sa ostatkom mikrofona u krilu iza miksera   . 
				__________________ http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |