Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-12-2013, 01:02 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Terce Logic Pro X Branoy 2013

evo napravio sam terce i za Logic Pro X (64x OS X) (posle onih vsti na windows), da ih moze imati isto bilo koji sinth (instruments) u LogicProX realtime,
ako imamo dursku ili molsku, ne moram praviti pojedinacno za svaki ton, nego samo transpoze i imamo tercu iz bilo kojeg tonaliteta.
takodje samo tercu mozemo transpoze gore dole oktavu, i sama je na kanalu za mix.

malo me je zezao os x kad sam snimao sa quick time screen recorder, jednostavno kad ukljucim REC usporava sve, al ide, vidi see sve .

evo i te dve terce , kasnije cu napravit jos DUR (tipa CIk Pogodi, Nije ovo moja noc itD) i terce za jutros mi je ruza procvetala, pa kralj ponoci, i dur tipa poslednji boem, to bi bilo to sto se tice terci za nas,

sad imamo dve , jednu za dvojke durske, i jednu za Mol molske Cmol je preset, a za dvojke Gdur, a transponovanjem mozemo iz bilo kojeg tonaliteta dobit ih. tako da sto kazem ne pravim pojedinacno za svaki ton. nema potrebe

evo i SLIKA putanja gde je kod mene, msm gde ova dva preseta treba da budu, da bi ih video Chord Triger u Logic Pro X kao na videu kad biram tercu.

http://postimg.org/image/xlocy68lr/full/

naravno sa ovim radi i terca OUTPUT MIDI u bilo koju klavijaturu sa Midi IN
Attached Files
File Type: zip Durske (Dvojke) G.pst.zip (772 Bytes, 195 views)
File Type: zip Mol (MOLSKE).pst.zip (736 Bytes, 185 views)

Last edited by branoy; 13-12-2013 at 10:35 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules