|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo jednog rada, nisam prezadovoljan, ali nije bilo vremena...
Glas stem je bio razvaljen sa auto-tune/melodine/delay layers...you name it! Stvar zvuci kao remiks od remiksa, pa sam se poigrao sa reverse engeneering-om, eksperiment da se dodje do neke teoretske rock pesme! Ako vam se svidja podrzite, a ostalo komentarisite! http://indaba.us/jl7M |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ajde ljudi malo podrske, tek sam stoti od 1300 i boje rumskog se brane, a i Celine je Rocknuta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Hoću da podr?im, i podr?avam, ali:
![]() Koji su bre to fazoni, 11/6/2013 je pro?ao i po američkom i po evropskom kalendaru? Svojevremeno sam se prijavio na www.indaba.com, ba? zbog glasanja za razne radove ovda?njih članova, i odjavio se jer su me u međuvremenu neviđeno smarali svakakvim glupostima. Da se ulogujem preko FB ? ne ?elim, po?to ne bih da mi pokupe Friends List, pa da smaraju i moje nedu?ne prijatelje. Sve to na stranu, odlična ti je ideja, ali si preterao sa gitarama. Malo uklj/isklj fazona ne bi bilo naodmet. Ovako ni rif ni solo (na jednoj ?ici ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Eto, jedan preslusao do kraja i odma kritikuje...
![]() Da, bio besan i u stresu, priznajem, slusati njen preproduciran glas je prilicno neprijatno iskustvo. Sto se gitare tice, radi se o totalnom neprofesionalnom fuseraju. Naime, uradio sam aranzman i pred-mix, skockao, sa idejom da tu jos treba da se desi gitara prema kraju. Onda sam zaboravio na celu pricu nedelju dana i poceo da SNIMAM gitaru dva sata pre deadline za konkurs. Kakva arogancija! Pa posle neko pita sto su me stavili za moderatora! ![]() ![]() ![]() Fala Awacs, pozdrav golem! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|