|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
dakle da li je moguće vući banke vsti-a sa usb memorije 64 gb
nije neka velika ergela ali da ne moram instalirati na svaki komp.. naime za ono ?to radim vi?e mi ne treba e sad ima li usb dovoljnu brzinu da vučem banke za recimo sampletank i ez drummer, eventualno par semplova za kontakt dakle radi se o stiku a ne usb externom disku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ha vidio sam ga u dučanu
koliko bi trebalo da je brzina za neko normalno funkcioniranje.. usput rade li vsti na način da učitaju banku i koriste je ili čitaju real time jer po mom ako je drugi način u pitanju svakako treba ne?to veća brzina ili sam u krivoj traci.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Ja se ne bih mnogo razmisljao - naravno da je brze bolje - ne samo za semplove, mozda ti nekad zatreba za nesto drugo. Evo OVDE smo pobrojali neke USBove sa tim - skoro SSD brzinama, ali oni rade na USB3. Na USB2 postizu nesto slabije rezultate (naravno da rade i kao usb2 ali nisu maximalno brzi), ali svakako dovoljne. Ako uzmemo da hard npr pri kopiranju jednog veceg fajla, bude na oko 100-150MB/s (ume da padne i na 30 kad krene da radi sa vise manjih fajlova), tih 60-70MB/s za USB2 bi trebalo da je dovoljno - jos pri tom imaju mnogo manje vreme pristupa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucujemo Brzi USB FLASH | psionic | Computer Hardware | 17 | 02-08-2015 08:56 PM |
Utube, Flash, Win pomoc...? | Bockie | Razno | 1 | 11-03-2011 08:44 PM |
Kapacitet Flash memorije Fantom G | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 23-11-2010 10:33 AM |
OCZ memorije | Inovative_kg | Computer Hardware | 5 | 26-10-2007 05:07 PM |
Pitanja o flash kartici za Pa-80 | bobby55 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-06-2005 04:20 PM |