|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hm.....sad ce neki opet reci da se radi o trolanju ali ....
O cemu se radi. Pokrecem ez expanzije u superiorovom sucelju. Zgodno mi je sto se mogu kreirati kitovi po svojim potrebama i zelji. Imao sam onaj pop-rock kit idfh. I sve radilo ok. Sad sam stavio i rock solid expanziju i tu nastaje problem. Naime ta expanzija radi i u ez i u superior sucelju ali kad zelim njegov npr.sner koji mi pase u ono sto radim da ga kombiniram sa pop-rock elementima -ne radi. Mugu ga staviti u p-r expanziju ali zvuka nema. Podesim i midi key odnosno ionako je vec podesen po defaultu ali jok Glasa,zvuka'cuti nije Dok bilo koji element iz dfh expanzije radi bez pardona Ovak mi jedino preostaje pokretati novi vsti ez drumer i u njem pokrenuti samo sner ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Toontrack Superior 1 i Superior 2.0 - pomoć! | metal | Audio Software | 3 | 04-04-2010 09:39 PM |
Superior 2.0 | allegrosteva | Audio Software | 18 | 19-11-2008 07:32 AM |
DFH superior instalacija | dr.Ru | Audio Software | 27 | 16-05-2005 12:04 AM |