|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mislio sam da bi mozda bilo dobro otvoriti jedan topic o njima,jerbo nas ima dosta koji ih bas volimo i konzumiramo tako da evo jednog mjesta gdje ih mozemo sabirati da se ne osipamo sa tridovima i da ostavljamo predloge,komentare i recenzije kao i takodje da izmijenimo neka konstruktivna misljenja i kritike!
Ja sam odavno "navucen" i pogledao sam ih prilicno ali evo bih vam dao prvo najsvjezije utiske od prije nekoliko dana pa do onih malo starijih ali u svakom slucaju zaista GENIJALNIH. Prije par dana pogledao 'The Art of Flight" koji je radi Curt Morgan i koji vodi pricu o crew-u momaka koji osvajaju najvise planinske masive u cilju sto boljeg "spustanja" na bordu sa istih ![]() Film sam pogledao naravno u Full HD-u,utisci su zapanjujuci !!Od kompletne ideje i organizacije pa do implementacije na terenu,predjeli,tehnika,support,audio/vizuel,momci i njihova nevjerovatna hrabrost i umijece,adrenalinski sokovi koji sve to prate,sve je cisto 10! Predjeli i momenti u snimanju od kojih zaista svakom ko ovo imalo kapira i voli zaista zastaje dah,meni je bilo klasicno izuvanje !! ![]() http://artofflightmovie.com/ Dalje,zadrzacu se na bijelini i na cistoti snijega kao sinonima neceg velicanstvenog,ali preci na sasvim ozbiljan film starog vuka i jednog od najznacajnijih stvaralaca autorskog filma i njegovo zaista monumentalno djelo - The Encounters at the End of the World! Film prati pricu o naizgled obicnim ljudima koji su se sticajem raznih okolnosti,susreli i upoznali na Juznom polu,njihove zivotne puteve i njihove price prati Herzogov opus kojim gledalaca bukvalno ostavlja bez daha sa nezemaljskim prirodnim ljepotama i spiritualnim duhovnim zvukom Rusko-Bugarsko pravoslavnih horova,sa fascinantnim slikama i pricama koje krase ovaj malo je reci genijalan film.Takodje,ono sto bih posebno naglasio to je da postoje momenti koji su maltene neobjasnjivi svojom prisutnoscu i mistikom,zvukovima koje proizvode foke na velikim dubinama,kao neka vrsta experimentalne elektronske muzike sa prirodnim efektima kao sto su flanger,phaser,i reverb,znaci upravo nevjerovatno !! ![]() Filozofski apekt filma je neprocjenjiv ! Znaci,ko nije,obavezno pogledati !!! Malo o drugacijoj materiji,tragicnoj ali i istovremeno i duboko ljudskoj i emotivnoj prici u ovom potresnom filmu o zloglasnom mostu u San Francisku i o tragicnim ljudskim sudbinama Man on Wire.Pogledati obavezno pricu o neustrasivom Francuzu Philippe-u Petit-u koji je napravio jedan od najvecih podviga do danas,spojivsi zicom (pokojne) Twin Towerse i napravio jednu potpuno suludu misiju setavsi sa motkom u oba smjera citavih 45 minuta!??!!! ![]() ![]() Za ljubitelje conspiracy-theory ima puno materijala,od Esoteric Agenda-e preko America - Freedom to Fashizm do Endgame-a i svih radova i predavanja Jordan Maxwella,David Icke-a,Alexa Jones-a,Dr Steven Greer-a,Nassima Haramein-a i mnogih drugih ... Nadam se da ce trid biti koristan ![]() ![]() Last edited by AudioStorm; 07-02-2012 at 08:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@AudioStorm
da li imas neki link ( a da nije torent ) za The Encounters at the End of the World"? Vec sam postavljao link za ovaj sajt o dokumentarcima ali nije na odmet ponoviti http://topdocumentaryfilms.com/watch-online/
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nasao na sajtu za koji sam okacio link
![]() ![]() P.S. sklonjen link ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Moritz, je si li ti be?e radio zvuk za "Punam"?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da, i deo muzike
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
...hmmmm...
Mislim da se ovaj thread uopšte nije slučajno pojavio... ...i to baš sad... ...i to baš AudioStorm... ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
@Haxli Thnx, nasao sam na youtube ali samo u delovima ako imas u "komadu"bilo bi sjajno . Hvala u svakom slucaju
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
@Haxli brz si
![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mali u veliki? | OFF | Computer Hardware | 6 | 08-04-2010 08:10 PM |
Guitar Heroes BBC dokumentarci | DaBear | Razno | 1 | 01-01-2010 01:12 PM |
Veliki pozdrav | Zid | Dejan Vučković | 14 | 15-12-2009 07:37 PM |
Veliki Problem!!! | Milosh84 | Computer Hardware | 1 | 10-09-2008 07:54 PM |
veliki problem | roko | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 17-06-2004 08:45 AM |