|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
izasla je nova verzija sa unapredjenjima za midi, automatizaciju itd..
koliko vas ga koristi i zasto? koliko je blizu ostalim "ozbiljnim" sekvencerima? http://www.reaper.fm/ ![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
skinuo
instalirao na OSX isprobao deinstalirao BACK TO LOGIC!!!!! u punom smislu rijeci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
navika je cudo..
no, pitao sam da li ima koga ko zaista koristi ovaj program i koji su argumenti za ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Koristi ga velik dio populacije u zemljama u kojima su "narodne verzije" vrlo kaznjiva stvar. Mi smo tu gdje jesmo pa nije ni cudo da svi imaju para za logic.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Na kvr forumu ima dosta ljudi koji ga koriste, ali opet tamo je i leglo Energy XT2 kao i Mackie Tracktion fanova...
Pa retko ko koristi Logic u nasoj zemlji ![]() Nema svako para za Mac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
malo gledam gdje ?ta pi?e pa naletih na temu...
Instalirao Reaper danas, nakon frustracija sa nemogućno?ću nalaska narodne verzije cubase 64x i nuenda, uz stalno ru?enje sonara, moram reć da sam reaperom odu?evljen! Mo?da će moje pitanje glupavo zvučit, al zanima me koji su konkretno nedostatci u usporedbi sa cubase? Ok, ima cubase nekih stvarčica, ali puno je stvari rije?ivo pluginovima...? ili nije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ma ja sam u par sati prokonto puno toga, moram reć da uopće nije kompl.
Pojasni "sidechainovanjem" što je to? Drugačije funkcionira od cubasea il ovih ostalih, al vidim da je puno toga izvedivo i sve je nekako prilagodljivo. Ja sam još pod utjecajem brzine otvaranja pa možda nisam objektivan, al nisam naletio na neke probleme, bar ne za sad. ps puno pomogao tourtorijal sa youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
reaper 3.12 | Francuz | Audio Software | 1 | 27-10-2009 08:50 PM |