PreSonus FireBox problem !
Pozdrav ljudi...prije par dana mi je stigao Firebox,ubrzano otpakivanje u nadi da cu uskoro cuti kako zvuci ali...
Na PC-u je bio installiran Win7 64bit...Firewire kontroler integrisan na MB (Texas Instruments...),kad se dodje do trenutka u kojem treba ukljuciti kabal u Firebox nema dalje jer ga racunar ne prepoznaje...
Kupim PCI Firewire kontroler (VIA OHCI Compliant... (VIA6306 chip)) ali opet je pravilo neka sranja na Win7-u...
Format C,install Win XP Pro SP3, prepozna zvucnu (i sa VIA i sa TI),sva installacija prodje kako treba,da bi FireBox Control Panel prepoznao interfejs mora se izvuci kabal i opet ubaciti(tad se pojavi i Found New Hardware....WDM Firebox..),podesim tu sve sta treba...Ali i dalje postoji problem...Nijedan program (ni sam Win kad se udje u CP->Sound) ne prepoznaje FireBox (u Hardware-u prepoznaje WDM PreSonus FireBox)...
Da probao sam i s napajanjem i bez (oba FW kontrolera su 6pinska,kabal je onaj sto je dosao u pakovanju,6pinski)...kako god plava lampica je ukljucena sto znaci da radi...pali se i clip lampica(probao gitare,naravno bez zvuka,samo da vidim da li prima signal) sto bi trebalo da znaci da funkcionise interfejs...Da,u svakoj varijanti sam probao i drivere koji su dosli sa njim i nove sa sajta (regularno,svaki put sve uninstall ukljucujuci i kontroler)...
wtf,magija or what ?
Ako neko ima ideju sta jos da probam,hvala mu unaprijed..
|