Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-03-2010, 12:35 PM   #1
333sharks
Junior Member

Default Poku?aj prevare

Ćao drugari, ne znam gde da postavim temu pa vi odlučite... malo pre sam ovo postovao na još jednom forumu...

Elem, pre neko veče postavim oglas na kupujemprodajem.com da kupujem monitor kao ovaj jedan što imam, da ih uparim lepo... i odmah ujutro mi se javi tip sa broja 065 523 1827 i kaže, eto daće mi ga za 30€... ali pošto je u Novom Pazaru, bilo bi dobro da mu pošaljem pola iznosa (1.500 din) nekako poštom da bude siguran da ga šalje, pošto je slao već neku robu pa mu se to vraćalo, bla, bla... i kad vidim monitor da mu pošaljem još 1.500 din a ako mi se ne svidi, on će novac vratiti meni... meni je to sve komplikovano, što mu i rekoh a on vrlo ljubazno da nećemo propasti ni jedan ni drugi za 1.500 din...

da mi on svoje podatke, ja njemu pošaljem moje i kažem poslaću mu lovu danas-sutra... ali njemu se nešto žuri, šalje mi poruke svakih 5 min, te sad je krenuo u poštu, te naleteo je na kurira pa mu dao (???), te stoji ispred pošte pa da i ja požurim sa uplatom... kaže da se zove Majdak Miljan, da živi u Sopoćanskoj bb u Novom Pazaru... meni prvo bilo čudno kako naleće na tog kurira, što toliko žuri sa pošiljkom a i ta adresa bb mi je čudna za fizičko lice (možda moja glupa logika)...

ne budem lenj, izgooglam tipa i naletim na sledece:

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?p=122677
http://www.facebook.com/people/Majda...00000610119536
http://www.subotica.com/clanovi/profil/ZIZIMON

pošaljem mu poruku da zadrži monitor, a da mogu da mu platim sve zajedno jednom kad dođem u Pazar... nije se više javio..

Očigledno se radi o tipu, spominje se još jedan (pročitajte malo) koji vam nudi lepe cene baš za nešto što tražite, pošaljete mu malo parica i on se ne javi... vidim da je par ljudi naselo, ipak... radi se o manjim iznosima, 500, 1.000, 2.000 dinara... kažu ljudi iz Pazara da je momak aktivan konzument svega i svačega pa mu svaka para dobro dodje...

Eto, pripazite malo... neko se može zaleteti za neku manju stvar... veće i skuplje se naravno nikad ne kupuju na neviđeno... možda vam se učini da ima super cenu za neki mikrofončić, parče hardwera, sluške.. ne bih vas više gnjavio, pogledajte po netu malo ako vas interesuje... moje je bilo da svoje iskustvo podelim sa vama... pisao sam ljudima sa kupujemprodajem da postave nekakvo obaveštenje ali ne znam koliko je to njihova stvar..

Eto, uživajte, pozdrav!

P.S. jel' ima neko Asus VB172D 17" da bi prodao ali stvarno?
333sharks is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules