Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-09-2009, 12:08 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Es 175d ili tal farlow?

imam priliku kupiti tal farlowa za ok lovu (polovnog naravno).. obozavam taj zvuk, i sama gitara je prelepa hahha.. no, ima li neko iskustva sa ovom gitarom?

sa es 175 (standard sa jednim p90 pickupom) sam imao prilike da se poigram, i naravno odushevljen sam bio.. obe su odlichne gitare, a ja vec neko vreme upravo jurim neki jazzbox.. tal farlow bih mozda mogao i na kratko da probam, a es175 bih morao da naruchujem...

naravno, kao shto uvek biva, davno sam probao es175 i vishe se ni ne secam kako to chudo zvuchi niti kako svira.. a ta gitara je prodata tako da, ne mogu ni da je probam opet i uporedim sa farlowom..

sad, zvuk obe gitare mi se uglavnom svidja, mislim da plus ipak dobija farlow ali za nijansu.. mene uglavnom interesuje, kakva su vasha mishljenja i utisci, i za koju bi ste se vi opredelili?

glavna stvar mi je da izaberem svirljiviju gitaru, jer ako je kao george benson signature, nema nishta od toga..

eto.. shta vi mislite? (i imajte u vidu da cu farlowa mozda imati mogucnosti da probam, a es 175d necu)

hvala i pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules