|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jel probao neko?
http://www.pspaudioware.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
evo malo sam se zezao sa njim poskidao sam sve WWarmere i Rockete sa nekog starog miksa, sad su na svakom kanalu samo eq i PSP oldTimer, na masteru nema gruvanja samo 0db limiting
attack na snaru me odusevio, izuo ga je, sto se tice ostalog prosudite sami cini mi se da na basu lepo radi attak hetovi mi se dopadaju dosta ne kazem da je vrh miks al moze da se cuje razlika u zenu posto sam ih podesavao sa istim mozgom, matrica je klubski darkwave ali je generalni mood oldskul dens 90-tih tipa kolonija, bit strit ![]() znaci prozracno lako za voznju kao kawasaki od 600 kubika, generalno mi se vise svidja novi mix iako na starom zvuci ulepljenije snare me odusevio totalno kako ga je izvukao! za dens bi ovaj kompresor uporedio sa mazdom miatom, opustencija ![]() http://rapidshare.com/files/26331439..._test.zip.html files: 1 - nightmare etc sd4 PSP wwarmr.mp3 2 - nightmare etc sd5 PSP oldtmr.mp3
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
super je......
![]() Kako imam total pack dobio sam ga za sitni?...... ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardverski Compressor ? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 10-04-2011 12:53 PM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |