|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.goldenagemusic.se/goldena...t/uk/index.htm
http://www.justmusic.de/item/-golden...0-0-23453.html e sad, gde je fora...... FrankoPanko, mislim da ti znas ispod haube, sta su sve osakatili, da bi dosli do ove cene?
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ihaj...gledam vec neko vrijeme tog mali?ana...rezime onoga sta je dostupno po GS-u i nekim manjim europskim forumima:
- proizvedeno u kini, u istoj tvornici gdje i razni group buyevi ekipe koja je kupovala 1073 klonove -iste komponente i ista shema kao i chameleon labs 7602, samo bez eq sekcije -relativno lako ga je apgrejdat promijenom input ili autput (ili oboje) trafoa...preporucljivo da budu carnhill (CL 7602 se vec i prodaje u Carnhill Modded verziji) -sasvim pristojno zvuci i ne-moddovan, s noim trafoima je jos "otvoreniji" zvuk -najveca dilema je oko toga sto navodno pocinje lagana distorzija nakon 55 od 80 db gaina, ali tu su se ljudi otprilike slozili da odgovor bude "sto je jednom distorzija - drugom je boja i karakter" mogu okacit klipove s GS-a di je gitara provlacena kroz skroz moddovani pre73, nemoddovani, moddovani s output trafoom i moddovan s input trafoom, ali kontam da i sami to mozete iskopat, ako vec niste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam radio sa Golden Age TC1 Tube mikrofonom, i mogu da vam kazem da to zvuci ekstra, mnogo bolje nego Rode NTK ili tako nesto...Malo je otvoren ali i topao, a sibilanti su predivni na njemu bili...Hteo sam da uzmem jedan taj mikrofon za sebe al me strah da mi ga transportuju iz Kine, 250 E izlazi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
znaci to zbilja tako dobro izlazi s tim micom? jer se vec neko vrijeme mislim zamijeniti k2 s necim drugim, posto mi nikako ne lezi na glas...dvojici ljudi koje snimam fenomenalno sjeda, jer imaju dosta jak glas u donjim midovima pa me k2 rijesi posla u mixu, ali ja se nikako ne mogu spojit s njim posto imam dosta izrazene sredje visoke i generalno dosta sibilantan glas. logicno mi je bilo skrpat se za sm7b i tako odmah rijesiti "dosta muha jednim udarecem", al bih volio uz to i dalje imat kondenz. jedan...planiram u svakom slucaju isprobat sto god budem uzimao, ali kod nas u studijima imas ili k2 i classic II ili u87-ice i 414-ke...sto mi ili ne pase (rode i akg) ili mi je debelo van budzeta (neumann)...cak sam se istripovao probati nac i solidtube. a neznam sta se tripujes za narucivanje iz Kine. firma je svedska i ima suradnju s tvornicom u Kini koja radi te 1073 klonove te ih potom salje GA-u u svedsku koji onda radi quality control i distribuira ih dalje, a ima distributere u UK, njemackoj, austriji i belgiji sigurno...za ostale zemlje neznam, al mislim da ima cak i u sloveniji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Cijenik, molim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ja prvi put cujem za sve ovo???? U najmanju ruku bih volio linkove za neke primjere
![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]()
Ponesto i moze, ali trenutno nemam nikakv interface, pa ne moze da se snimi.
Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dzabe muzika u novinama | DaBear | Razno | 36 | 03-06-2008 07:47 PM |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |
Prince - novi album za dzabe!! | DaBear | Razno | 9 | 29-08-2007 12:31 PM |
super plug za dzabe | Hollywood | Audio Software | 9 | 17-11-2006 01:56 AM |