| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  19-03-2009, 12:03 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2009 Location: Puscanska Dubrava 
				 |  Gdje poslati CD na proizvodnju u Hrvatskoj? 

Ahoy, Imam snimljen(jos nemasteriran) album, a ne znam gdje ga prozivesti u Hrvatskoj (znam za OK mjesto u Sloveniji, al bi hito izbjeci carinjenje). E sad: htio bi da cover bude Digipack (ili Ekopack kako ga zovu drugdje) - u glavnom - kartonski i, naravno, ocigledne stvari koje bi se trable podrazumijevati(da su zadovoljeni RB standardi, da mi ne sje... zapis, da nemaju 500 CDR przilica a furaju se da su pravi profesionalci itd.) Eto, ako neko ima iskustva s ovim, molim malu pomoc. Tnx. | 
|   |   | 
|  19-03-2009, 12:08 PM | #2 | 
				 |  Re: Gdje poslati CD na proizvodnju u Hrvatskoj? 

Naravno, naklada bi bila cca 1000-2000 kom max. Tnx K 
				__________________ K a r i n g a l o Productions www.karingalo.com http://www.myspace.com/thehendikeps | 
|   |   | 
|  19-03-2009, 12:16 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 

kontaktiraj menart , mada ja mislim da oni proizvode diskove ovde kod mitrovica (pink tj city)
		 | 
|   |   | 
|  19-03-2009, 12:33 PM | #4 | 

OK. tnx. K 
				__________________ K a r i n g a l o Productions www.karingalo.com http://www.myspace.com/thehendikeps | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 01:49 PM | 
| carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 05:07 PM | 
| Uspio sam poslati | Danijel D | Promocija radova | 11 | 11-09-2005 08:51 PM |