|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://www.4shared.com/file/81820137...ified=bfa4472d
Posto nemam pojma kako to namestiti,a nije bilo ni vremena, nisam nista cackao samo ukljucio i snimio,sad ne bi bilo lose neki koment,sto se tice vokala znam da ima puno falsa i da je aranzman bezveze,takodje i hal to preskocite ![]() ![]() Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Grado
Pojacaj vokal u mixu ako mislis da se moze dati bilo kakva procena usnimka vokala, smanjio si ga ko da oces da ga sakrijes i daj ga sa manje efekata kod mene u pesmi povremeno nesto pucka mislim da je to puckanjeu samoj pesmi....vidi kod tebe jel se cuje p.s. ovo ti pevash? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno si u pravu,totalno nije odgovarajuc snimak za nekog ko bih hteo da da neku kruitiku tim spravama ili mu bude vodilja za nabavku istih.Videcu vrlo brzo da postavim neke vokale,akustare,minijature sto cistije sa minimum efekata ili cak totalno suvi zapisi, da se oseti pravi karakter tih uredjaja,samo da dodjem do vremena.
Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neumann kms 105 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-12-2008 09:47 AM |
?Neumann? | Estbam | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 16-10-2008 09:02 PM |
AKG 414 / Studio Project C1 / Neumann U-87 [uporedni test] | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 21-01-2005 03:34 PM |