|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Prijatelj me pitao za savjet vezan za ove dvije kartice.
PreSonus FireStudio M-Audio Profire 2626. Jednu od njih ce kupiti, pa bi htio koliko je to moguce kod ove dvije, uzeti bolju. Ja osobno i nisam nesto puno citao, al uz vasu pomoc, moci cu mu pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Po meni, bolje da uzme Fire Studio. Presonus je ozbiljnija firma a i ova karta ima mogucnost prikljucivanja Remote kontrolera, koji je naravno preporucljivo kupiti uz sam uredjaj.
Evo ovde mozes pogledati slike i ostale podatke: http://www.presonus.com/products/Det...px?ProductId=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ali je m-audio po netu dobio bolje kritike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
M-audio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja imam profire 2626 i radi dosta stabilno, ako planira rad sa Protools software-om onda bolje M-audio, inace mislim da su obe kartice solidne i da ne moze pogresiti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala svima na pomoci.
Kolega ce kupiti Presonusa. Dobio ga je na probu i kaze da je odusevljen. Jos jednom, Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Firestudio
![]() Pozz
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako ti nije tesko, reci koji su problemi bili.
Koliko sam ga shvatio, rekao je da je kartica kod njega na probi i da je to to. Ne znam jel novi ili stari software jer nisam ni vidio ni pitao. Kazem, ako ti nije problem, molim te pojasni. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
... ako te interesuje nesto konkretno pitaj... Pozz
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sam od nedavno u drugi gomp ugurao motu 2408 mk3 x 2 i povezao sav externi hardw kroz nju i kroz konvertere i poslao u pt na prvom kompu.
Imam dosta posla vani pa mi treba ponekad i 20-ak kanala...za sad tu mi pomazu i rade posao 2x ada 8000 i motu 2408 mk1. Sve na jednom kompu snimim, a montiram i miksam kasnije u studiu. Sve je prva liga. Nitko jos nije nasao zamjerku. Skuzio sam da mi taj stari motu zdere resurse, pogotovo cpu. Prazan projekt je 10-15% cpu-a, a dok je bio rme digi 96/8 pad, to se nije pokazivalo.......nije mi jasno zasto je sad tako, pa razmisljam da uzmem presounusa kao frend, a ovaj stari motu prodam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Powercore dilema | dr.Ru | DSP forum | 9 | 14-11-2006 09:20 PM |