|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav svima!
resio sam da poradim na svom muzickom obrazovanju te moram da odaberem instrument sa kojim bih poceo... ne znam da li je vazno pomenuti,ali konkretno me zanima (sto se zanra tice) eurodance, eurotrance, dancepop i slicne mesavine pop muzike sa elektronskim zanrovima (u narodu poznatija kao trash muzika ![]() sto se konkretnih primera tice, kao reprezentativne primere treba predstaviti bendove kao sto su scooter, cascada, kao i basshunter, groove coverage... ako je potrebna jos neka informacija slobodno pitajte, cilj mi je da sto bolje odaberem prvi instrument i da polako pocnem sa kupovinom sopstvene opreme za studio (naravno, svi predlozi su dobrodosli ) hvala napred Stefan |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vas Izbor predpojacala | pincium | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 27-11-2008 02:17 AM |
Izbor reverba.... | mandrak | Zoran Vračević - Vrač | 8 | 13-09-2006 10:28 AM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |