|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ej drustvo
Snimao sam jedanput probu kod mene u sobi sa B1, Tube ultragain mic 100. i sb live...i nije loshe ispalo uhvatio je sve instrumente...nije bilo pevanja(akusticna je bila svirka..... Danas sam opet snimao slican sastav ali sa dva zenska vokala .....sa rode Nt2a, TC konnekt 8..... Mikrofon je bio na sred sobe podesen na omni......svi smo bili na oko metar od mic-a....a snimak mi je za nijansu losiji nego taj sa starom opremom.....vokali mi se cuju nesto sve metalno...itd.... E sad imate li neki savet za mene kako najbolje da snimim probu sa jednim ili dva mic-a.... cilj mi je da sve uhvati sto bolje ...ako to uopste moze..... Ima li kave cake sa gain-om , i da li uopste podesavati na omni? ima li neki posebni mikrofoni za ovu namenu i koji? tnx bata koren |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |