|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
okay ovo je za sad samo ideja kojom se igram. imam ispred sebe 180 epizoda za mix, audio post itd.. i htio bih probati nesto bolje od fkin wavesa..
treba mi osjetno bolje rjesenje za: transparentni kompresor za dijalog znaci govor. sa mogucnosti sidechaina/duckinga transparentni eq takodjer za govor transparentni mastering eq, compresor, i limiter - vise RMSa od RComp/L2 bez plastike i unistavanja snimka.. (napomena: sto se tice multibanda, dosta sam zadovoljan sa L3 kad radi jako lagano do par dB) ideje, iskustva, preporuke ?? naglasavam da ovdje nije ideja nikakvo debljanje ili dodavanje karaktera koje je toliko bitno u produkciji muzike. podpitanja: dali rade dobro u Nuendo export varijanti (nema vremena za real-time render). sjecam se davno kad sam radio nesta s UADom da je znalo biti krckova.. (moje iskustvo je minimalno).. u slucaju UADa cekao bih mozda tu novu verziju s jacim processorom, ako izlazi brzo. ako idem na PoCo FW, jel Firewire400 bus moze da tjera PoCo i RME Fireface800 na istoj zili ? Max? Bitch? Moritz? zahvaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake | saki | Audio Software | 15 | 01-11-2005 08:35 AM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |