|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Sto se tice pisanja tekstova, nisam to nikada radio, sad sam ('ajde da kazem) primoran pa bih volio da mi ukazete na sve sto ne valja. Ja licno mislim da ovo veze s' mozgom nema
![]() U sivi san za dan Dvije suze stavi Jednu za mene, kristalno cistu Drugu za ljude koji o tebi sanjali nisu Za jedan dan potrosi osmijeha hiljadu Tmurno jutro zamjeni za cistu postelju Nebo zna da ti i ja mogli smo vise Sumorne padaju kise zbog nas Idi nekom drugom budi nevjerna Ne ostavljaj mi ruzu da na tebe podsjeca Obrisi tu laznu suzu s' obraza Bezobrazna Idi nekom drugom kradi osmjehe Ti to radis najbolje, najsurovije Pusti me da se budim bez pomisli na tebe Da pisem pjesme nesto veselije. Udrite junaci, znajte da cijenim vase misljenje ![]()
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Sigurno jesi, znam da pjesme nije revolucionarna ni u kom smislu, zato i hocu da kritikujete sto vise, pa kad je prodam
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prekini paljbu | silicon science | Pricaonica | 10 | 27-01-2009 07:26 AM |
Ajde da se malo zabavimo - SAMPLERATE TEST! | zvincic | Razno | 26 | 06-12-2005 12:06 AM |