|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P4IVuZtL9VE (premotajte prvi minut)
U stvari, jos vi?e bih voleo sličan zvuk koji Bregovic ima na "Lo?e vino", "Po?urite konji moji", "Hop-cup" itd. U čemu je glavna poenta? Magneti, pojačalo (marshal?), ?ice? Mo?e li neki Epiphone Les Paul da zvuči slično, ali stvarno slično? Ja u ?ivotu nisam čuo dopadljiviji zvuk električne gitare od tog Bregovićevog, a ne čujem da to iko koristi. Ja sam neka vrsta početnika u svirci i rekao bih da je to bluzerski zvuk, ali nikada nisam cuo da ičija gitara tako lepo zvuci, a cuo sam dosta bluza. Jel to ja imam izopačen ukus ili sta? Dakle je li glavna poenta u magnetima i pojačalu, i da li bi onda vredelo nabaviti neki magnet koji tako zvuci i nabudziti ga na kopiju stratocastera? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prvoklasna clean gitara za kasniji re-amping? Budzet eur500 | Radisa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 13-01-2009 12:14 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
Pedala koja zvuci matoro | Altek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 06-06-2005 05:15 AM |
Koja gitara za petsto evra? | Freaky | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 27-05-2005 05:04 AM |