|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dok radim mix svaka nota vsti-a je na mjestu, no kada exportiram pjesmu dolazi do ka?njena odviranih nota! Probao sam i sa asio driverima ali nema promjene..Citam na forumu da to nema veze sa zvucnom, a s cime onda ima?
??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nisam napomenu da sam mix radio U FL 6.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Psiho
|
![]()
Ne koristim FL pa ne znam tochno kakve opcije imash, ali pokushaj sa "real time export" ako takva opcija postoi u FL.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
xmmmm pazi ne znam kako je u frutiju , ali pogledaj koji ti je out tj kroz koji drajver exportujes ako imas 2 karte ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ili jednostavno mix snimi u wavelab kako ga čuješ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pretpostavljam da se radi o Trilogy bass Vst-u.
Kod mene isto ponekad pravi problem. Jednostavno taj kanal solo,pa eksport, pa odsecesh tu tishinu na pocetku u nekom editoru, pa ponovo taj eksportovani fajl u sampler.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
U frutiju imas sve sto ti treba..Otvori help i malo istrazuj
![]() Nego,da ne filozofiram...Otvoris mixer,aktiviras HARD DISK RECORDING (nisam siguran da bas ovako pise ![]() ![]() Ja sam imao takav problem sa Wavestation-om i Korg Legacy pluginsima..U pocetku,dok je latencija na minimumu sve je ok ali kad povecam latenciju vise se i ne cuje kako treba..Mislim da je baltazar otvarao temu sa tim problemom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Napravi render svakog treka u wav i poslije opet ubaci u FL ako se to moze u FL
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Rijesen problem latencija je bila u pitanju! Evo sada sam ponosni vlasnik e-mu 1616m i nema problema vise...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |