|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zanima me da li je moguce mixati 5.1 suround zvuk na njoj i naravno raditi monitoring bez dodatnog suround dekodera tj na njene izlaze ili je potrban dekoder pa ici digitalno na njega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Za tako nesto mislim da ti je potrebno minimum delta 1010lt sa 8 analognih izlaza ,u tvom slucaju su 2,a da bi radio 5.1 mix moras iz sekvencera da vec da sasljes odredjene signale na odredjene izlaze kartice!
Tu bi ti jedino pomoglo ako kartica ima ADAT prosirenje a mislim da audiophile 192 to nema! Stoga mislim da je nemoguce odraditi ovaj poduhvat sa pomenutom karticom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da su za fw410 rekli da podrzava 5.1 izlaze. Nije mi jasno ako audiophile ima digitalni out kako nemoze da izbaci taj format na dekoder kao dvd na dekoder u reciveru koji dijeli kanale i obradjuje svaki za sebe dalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |