|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Bio sam sinoc na koncertu Leb i Sol u Novom Sadu. Bilo je extra, Spens je bio prepun, publika je bila fantasticna.....Imali su dva bisa i svirali su jako dobro. Bilo je puno pozitivne energije i malo me je vratilo u proslo vreme....Odusevljen sam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo sad dođoh iz Sava Centra, i dijelim isto mi?ljenje...ja sam bio na koncertu u SC i prije 14god, i kao da se nije ni?ta promijenilo (osim ?to je tada bubnjeve svirao Đuričić)...izvanredne kompozicije (?teta ?to niko danas takve pjesme ne pravi) odlični muzičari (Vlatko svira kao i prije 20god, tehnika i muzikalnost fenomenalni, zvuk odličan..?teta ?to nije malo proučavao i jazz, pored bluesa...Bodan inovativan kao i prije (imao finu solo dionicu u 13/8 sa nasnimavanjem) Koki izvanredan muzičar (on je ba? fino prosviravao neke dobre jazz improvizacije, najvi?e zaslu?an za onaj njihov stari (i po meni najbolji) zvuk: "talasna du?ina", "kumova slama"...) a za Garabeta Tavitijana ?ta reći...malo je u godinama, nema ba? toliku energiju i kondiciju, ali to je ipak stara B.Cobham ?kola...dobio je najvi?e aplauza i ovacija potpuno zaslu?eno...fino je vidjeti kad neko toliko i iskreno u?iva u svirci a jo? gledati ga dok skače za onolikim kompletom (2 bas bubnja, beskonačan broj timpana, oktobani, činele, čajna...) stvarno je lekcija za sve dana?nje bendove...ON NE TEZGARI nego svira svim srcem....svaka čast, ja sam u?ivao u njihovoj svirci) vrlo pozitivna energija, vi?e biseva, stari dobri hitovi sa originalnim zvukom........Odličan utisak
Jedino bih dao negativan poen ljudima koji su bili odgovorni za zvuk, koji je bio ispod tehničkog praga ispravnosti...znači ne radi se o ukusu, nego, jednostavno mikrofonija u visokim par puta i non-stop neki mumlafon u basovima...a par puta je ta mikrofonija u basovima trajala i po nekoliko sekundi iako niko nije svirao...eto, samo je to malo pokvarilo moj utisak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da li neko moze da mi kaze shta je (pored motif-a 7) bilo od klavijatura? daleko sam sedeo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da je bio neki korg, niasm siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni zao sto nisam isao, to mi je nekad davno bio omiljeni domaci bend. Ali sve mi se smucilo kad sam u Domu omladine gledao koncert Vlatko protiv M.Tadica...........
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Oh Starče... pa što ne voliš kreativne dvoboje?!
Ja ih jedva čekam u BL! Ko je radio razglas? Ovde će valjda biti Berar. A u Sarajevu su izgleda otkazali baš zbog tehničkih (ne)uslova!
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Stvarno zanimljivo razmišljaš... To mora da je od užičkoga... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Radio je Berar ozvucenje i rasvetu. Rasveta je bila bolja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Surovi revolveras koji svira blues pentatonike na Kales bre Andjo ??? Neka hvala .... dok je cika Tadica , bice i muzike ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |