|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta je po Vama dobro od hardverskih sprava za post produkciju. A da nije previse previse skupo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa u principu .... sve sto je dobro ( za post) je zapravo najskuplje od svega ......
A zasto insistiras na hardveru ???? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa i MD3 je pomalo hardware.....
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Insistiram na hardweru zato sto se ubi sa plug-inovima, i nikako da dodjem do zeljenog rezultata. Imam UAD-ultra. I tu ima dobrih comp, eq....ali nisam zadovoljan. Slusao sam sa tc electronic post kroz njega (neznam tacno koji model je bio) i to je to sto mi treba (valjda). MD3 nisam probao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
MD3 je alatka za PowerCore, ali to ce Max mnogo bolje od mene da ti pojasni. A mislim da se isplati... u odnosu na pravi hardware
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa za PoCo je MD3 nesto najbolje sto sam probao , ali nista od tih stvari nece raditi same od sebe .....
Vrlo slicno mogu postici i sa IZOTOPE OZON om , ( osim kompresora ) ali i tu ima raznih dobrih Dexxxy .... nemoj ovo da shvatis pogresno ( nemam tu nameru ) ali ti alati koje imas su savrseno dovoljni za dobar post . Ako ne dobijas zadovoljavajuce rezultate sigurno nije greska u alatima . Ako hoces ostavi mi broj na pp pa cu da te okrenem da razgovaramo na tu temu Pozdrav Last edited by Max; 30-08-2006 at 03:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Znam da je MD3 za powercore....Mozda da ga probam kod nekoga u BG, pa da pazarim ako je toliko dobar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Post filma | olix | Audio Produkcija - Tehnike | 53 | 02-09-2008 09:51 AM |
Audio Post za tv sitcom - koji powered plugin system (Due,Uad,Poco) ? | clusterchord | DSP forum | 31 | 22-02-2008 12:13 AM |