|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Eee, ovako... Po extra povoljnoj cijeni mi je ponudjen Tascam FW-1884.
Star je par mjeseci, ispravan, ma nov.... Sad mene interesuje sta vi mislite o toj spravi? Ima li ko da je radio nesto s njim? Cuo sam svakakvih ok i loshih stvari o njemu, a moj "problem" je u tome sto ne mogu da ga uzmem na neki test od dan-dva ![]() Svjestan otprilike njegovih "moci" vas molim da sad odmah ne pocnete da pominjete ameke, ssl-ove i slichna cuda... ![]() Interesuje me prvenstveno kakvi su mu pre-ampovi (procitah da su solidni) I kakvi su mu konverteri (procitah da su "odlicni"):o Ako su ove 2 stvari "OK" pojma nemam, cini mi se sve to kao pristojna ponuda, jer bih konacno i u svome ateljeu mogao da mixam rukama ![]() Unaprijed hvala za komentare |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
Hercules 1612 FireWire Audio Interface | th_monk80 | Computer Hardware | 0 | 08-01-2006 10:57 PM |
Nova MAudio firewire klavijatura-audio/midi interface-Ozonic | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 19-11-2004 07:02 PM |