|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jedno pocetnicko pitanje..
vec dugo planiram nabaviti nesto od tih kompleta ala primaacoustic ili auralex. problem je sto se sve to lijepi ravno na zid, a ja neznam koliko cu ostati u ovom stanu. stan je moj, ali postoje kombinacije za kredit za veci stan ili poslovni prostor itd.. ukratko , u teoriji barem, zamislio sam da umjesto direkt na zid zalijepim te komade na drv. ploce odgovarajucih dimenzija - sper ili nesto jos tanje/lakse i odotraga stavim nesto za zakacit na zid, i na zid usarafim, izbusim za kuke itd. tako bi , npr, bass trapovi imali dvije "ploce" pod 90 st. i sl. drugim rijecima htio bi napraviti "mobilno" akusticko rjesenje. zanima me dali je to uopce moguce, i imali kakvih prijedloga i ideja u tom smislu? materijali? motivacija je mislim vise no jasna - ako jednom pljusnem hiljadu eura za neko akusticko rjesenje, ne zelim ponovo placat za to kad se preselim , a ove stare bacit u smece.. ![]() podpitanje: izrada bas trapova .. spuzva: dali netko to radi/reze i ima odgovarajucu spuzvu za takve aplikacije? (primacoustic australis mi izgleda prejednostavno - s pravim materijalom svako moze bolje) fiberglass: citam te Ethan Winner postove za "uradi sam", pa me zanima ima li u Hrv. ili negdje blize, tih 703 i 705 materijala, ili neki ekvivalent? (takvi DIY trapovi lako su prenosivi -a to mi je privlacno) Last edited by clusterchord; 02-03-2006 at 11:33 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |