|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Kako se kod vas manifestuje?
Ja sam trenutno u toj fazi i to izgleda kod mene ovako: -Osecaj gadjenja kad pogledam u Nuendo... -Nezainteresovanost za slusanje muzike, izuzev za ono sto mi se zaista svidja i sto volim mimo posla... apsolutno nevezano za produkciju, aranzman... -Zainteresovanost za "GTA San Andreas" (video igrica) i overclockovanje graficke kartice ![]() -Izbegavanje obaveza i "razvlacenje" dok se radi... -Gubitak kriterijuma u slusanju, tj. cas mi se nesto svidja, cas ne, a u stvari neznam ni ja sta hocu... Ukoliko vam se desi ovako nesto, kako to "lecite"? Za sada cu ostaviti po strani predlog Ivana StudioTona da obojica prodamo opremu, kupimo lepe krpice, iznajmimo sto lepsi auto iz rent 'a' car-a, poslovnu pratnju i Genex-ov apartman na Kopaoniku i da ,naravno, ostavimo dovoljno novca za CZ'99 i dva metka ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 04-02-2006 at 02:10 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|