|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo, u cetvrtak sam polagao prakticni deo iz Muz. produkcije, pa da cujete mix. Nas dvojica (koji smo radili mix) smo snimili i bubanj, kolega je snimao nesto gitara i bass, a ostalo ko se zatekao na terminu.
Mix (sa editovanjem, pripremom, patchovanjem....) smo radili 5 sati (valjalo je jos bar 2-3 sata), i nije radjen nikakav post, osim malo maximizera. Nisam pustio celu pesmu, ali dovoljno je da cujete. Band se zove 'Petrol', i nadam se da se momci i devojke iz benda nece ljutiti zbog okacenih 'vise od 8 taktova' ![]() hvala na sugestijama p.s. nisam se snasao sa Zvincicevim Ftp-om, pa sam opet maltretirao Pureta da kaci. Sad ce i link.................................
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Verovatno u meni
![]() dobijem neku redirekciju za negde, a tamo ne uspevam pronaci nesto za upload evo, sad vidim....'koristite neke od ftp programa' ![]() sorry
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ako budes u prilici instaliraj neki programcic pa se spoji, dvoje ljudi mi se javilo da im ne prihvaca pass ![]() inace, preporucam FTP explorer, malen, brz, besplatan i sto je najvaznije, intuitivan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo slusam...
prva zamjerka....bas gitara. na pocetku je ima previse i nedefinirano zvuci na momente....na samom kraju clipa ima pristojan topli zvuk dalje...gdje je kick nestao? ![]() bubnju definitivno fali malo sirine i prostornosti snare zvuci kao da netko lupa o kartonsku kutiju ![]() skoro... hm, koliko si ono rekao da si radio na ovom miksu? ![]() ostatak je korektno uradjen...mada ovaj alter djir nije moja "furka" tako da cu se suzdrzati od ostalih komentara jer ne bi bio objektivan ![]() samo sredi taj bubanj, ovako zvuci kao garazni demo a ne studijski snimak ![]() toliko od mene ![]() idem se prisiliti da zaspem, sutra me ceka cijeli dan u reportaznim kolima :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Daleko od toga da mi se svidja taj bubanj, ali to je neki jeftini Pearl, ne bas nastimovan. A drugo, band je hteo takav zvuk, cak su hteli da snimaju kick sa d12, ali smo ih ipak na kraju ubedili da satvimo d112
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member