|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
danas me poscer obradova, jerbo mi je doni jedan lipi paketic.
![]() ric je o paru akg c-414b i to o ovon novon seriji xl II. stiga je i jedan sm57. sa akgima je dosa i lipi manual, koji objasnjava stereo tehnike i detaljan postupak kako sto snimat, od glasa, flaute, trube, trombona, gitare, pojacala do koncertnega klavira, bubnja i zbora. ![]() jedva ih cekan spojit na millennijicu, ali san se prvo mora pohvalit. :roll:
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
ma evo san ih bas sad prova. ono sto vako brzinski mogu rec je da rade.
![]() nisan ih usporedjiva direktno sa rode ntv, ali mi se cini da su finiji i tocniji u visokima od rode. nego, iman jedan problem. neznan kako cu ih stavit u xy?! ![]() nemogu im nikako namistit membranu na membranu, jerbo mi fali par centimetara duzine ovega nosaca. ![]() evo slike. jedan san namisti a drugi ne mogu, pa neznan ima li kaki trik i sto krivo cinin? ![]() ![]() uf, da mi je jos samo 2-3 centimetra duzine. ![]()
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
evo, bas san izmiri. kliziste za mikrofone je dugo 17cm. znaci kad se oba dovuku do kraja i kad se shockmount namisti okomito na nosac, a mikrofoni pod kut od 110, iman ortf:
![]() ... ali xy me jebe. ne znan kako ih okrenut. :oops: je li ova serija c-414 slucajno veca od prethodnih?
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]()
jebate lek, posla san upit na akg i evo sto su odgovorili:
Quote:
![]() zar nisu mogli ucinit 2cm duzu sipku i na 14 cm utore ili oznake za ortf, nego sad treba kupovat drugu konzolu, a ovu bacit 'u more' (dvi konzole ne trebaju). ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|