Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Vlado Georgiev

Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama

Thread Tools Display Modes
Old 24-02-2005, 12:55 PM   #1
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Psy

Koliko ti je bitan rad sa ljudima i uopste, da li volis da ti neko bude u studiju dok radis bilo da je kompetentan ili ne (ja recimo ne volim samo kada budzim arr.) i koliko si otvoren za predloge i sugestije ukoliko je odgovor potvrdan? I da naravno, kada radis za druge, koliko uticu svojim idejama na finalni proizvod?

Ili je mozda onaj fazon kada je neko uporan: "brate, stavi ovo, do jaja je".. ti ga satro poslusas i cim ti se ukaze prilika zamenis sa onim sto si vec zamislio, a to "klijent" ni ne primeti vec se odusevi tipa:"jel sam ti rek'o, a ?" ))) jel bilo i takvih situacija ?

poz!
kVu is offline  
Old 24-02-2005, 10:52 PM   #2
vlado
Member

Bilo je , cega nije. Najvise mrzim kad moram da baronisem u studiju. To mi je katastrofa. Uglavnom se trudim da sam otvoren, da kazem sta mislim. Al' bilo je svega.
U principu ne volim da mi bilo ko sjedi u reziji kad radim nesto kreativno. Cak ni tonac. Volim da imam svoj film.
Pogotovo kad radim aranzman. Uglavnom svi imaju komentare, ne iz lose namjere ali dovoljno da te dekoncentrisu.
vlado is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules