|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Odličan dokumentarac. ObjaÅ¡njava dosta toga. Posebno mi se dopada priča oko radne etike i puta koji su morali da pređu da bi doÅ¡li tu gde jesu sad. Svojevremeno sam bio pozitivno Å¡okiran kad sam čuo neÅ¡to Å¡to je Coby sa tom svojom ekipom (PKLO-Kritikal) u Prokuplju radio. Nisam mogao verujem svojim uÅ¡ima.
![]() ![]() "Å*panska kragna" lmao, ma može i "leteći maj geri". ![]() Ostaje nada da će iz Bassivity-a u budućnosti biti sve viÅ¡e ovakvih radova:
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Vaso, slatko me nasmeja, multi dosetka
![]() Evo promoa iz kabineta Ministra za Inovacije i TehnoloÅ¡ki Razvoj. Urbano, afirmativno... OK! A kad vidim ministra lopova u promou, kreće jedno veliko ALI..., ali neću da prosipam politički žuč ovde. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Quibcy Jones od buducnosti muzike, distorziji (iste te muzike) itd.. | DaBear | Razno | 1 | 25-08-2014 11:17 AM |
Nade Srpske produkcije ? | mikron | Promocija radova | 3 | 04-10-2012 07:56 PM |
Cvija & Rasta - Vrela je ft. Struka i Ana Mashulovic | HeatMan | Promocija radova | 0 | 15-03-2010 03:32 AM |
gomila moje nove muzike | Lag | Promocija radova | 9 | 27-11-2009 02:07 PM |
Pun mi q... muzike... | kVu | Razno | 38 | 15-08-2009 03:28 PM |