View Single Post
Old 24-08-2005, 10:25 AM   #10
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Arrow Re: Santanin klavijaturista

Ja sam prvo imao EX7, morao da ga prodam, i onda shvatio da mi fali goooomila farbi. Naleteo sam na EX5r, uzeo, i jaaaako sam zadovoljan. Prvo, ako uzimas EX5-klavijaturu - izrada, konstrukcija - besprekorni, odlicne master funkcije, dobre dirke. Ne znam sta sviras (beshe neka klupska svirka?), sprava nije toliko all-around kao Tritoni, ali meni se mnogo vise svidja od bilo cega sto je Korg napravio. Klaviri i EP odlicno izlaze u bandu, o padovima, sinth farbama da i ne govorim. Gudaci solidni, duvaci zanimljivi, hammondi takodje, gitare, bassovi,....sve vrlo OK.4 vrste sinteze(sa fenomenalnom i vrlo originalnom VL), odlican editing....... Ne zaboravi da je to klavijatura kojom se Yamaha polako vratila u vrh, posle par godina lutanja i da nije imala nekih bagova (sporo ucitavanje semplova) - chudo

Samo, pitanje je za koliko novca je dobijas, posto je to nekad bila ultra skupa sprava (5500dm kod nas), i da li mozes da je nosis na svirke (preko 20kg). I dobro pazi, jedan EX5 je 'vruc', ukraden jednom momku u BGu, a ne bi bilo pametno........