View Single Post
Old 23-08-2005, 06:43 PM   #8
Nocni
Member

Nocni's Avatar

Default Re: Zvucna izolacija vrata

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
I sam znas da bi ti najbolje bilo da promjenis kompletna vrata, ali...
Te sendvic ispune za prozorska okna mozes kupiti kod bilo kog proizvodjaca PVC i alu stolarije! Hvala bogu, pa ih sad ima na svakom koraku!
A sto se vrata tice... kako Oggy rece za 50EUR ce ti dobar tapetar zavrsiti posao!
Neko je nedavno napisao o iskustvu sa stolarom/tapetarom. A taj njegov sto je pitao na kraju 'dobro, a gdje ti je taj diktafon...' je prof. dr. za moga.
Nije mi zao tih 50 €, ali bi mi bilo zao ako mi fali u izolaciji, zbog nekog cm debljine spuzve. Ako mi na kraju s vanjske strane vrata umjesto sadasnjeg buuum, ostane i uuum, nista nisam napravio.

Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
I jos nesto... posto vidim da pominjes piramidalne apsorbere; pokusaj raskrstiti sa zvucnom izolacijom (od spoljasnje buke - i obrnuto u tvom slucaju) i akustickom obradom prostorije!(posto dosta ljudi ovde brka ta dva pojma!)
Ok je, to ne brkam. Sto se tice akusticne obrade, stavio sam ona 3 priramidalna, PP–70 1200x600x70 mm. Po jedan sa strane i jedan iza monitora. Cini mi se da sam unutra bar malo popravio situaciju. Jos samo da popravim i susjedima.
Pozdrav