Thread: Downsampling?
View Single Post
Old 17-08-2005, 12:41 AM   #29
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Downsampling?

Quote:
Originally Posted by simemot
Teorija ti je potpuno tacna.Evo i kod smog softver se to ozbiljno cuje.Uradi test izmedju nuenda 2 i 3 pa ces cut bitnu razliku a kamoli kod razlicitih proizvodjaca a da nepricamo o stand alone koje spominjes.razlika je u razlicitoj koncepciji engina pa pride konverteri.Recimo da uporedis novi Radar sa gomilom softverskih snimaca cuces neverovatne razlike pa cak ikad samo digitalno prodjes kroz njegovu konverziju sa racunara cuje se poprilicna razlika u odnosu kada on sa sebe generise snimak.Tu si potpuno u pravu.
PS.Ako te zanima da cujes jedan probni master Bob Kaza u odnosu na original javi.
koji novi radar? zadnje sto ja znam ima je 2ka koja radi 48/24 i zvuci odlicno.. mada nisam siguran da bi se npr motu hd192 postideo u A-B testu... ili gresim ?
imao sam samo jednu priliku da se time bavim - uporedjivao sam konverziju radara1 (48/16) i RME Hdsp9632 u istom modu.. nisu bili idealni uslovi ali nisam cuo nista zbog cega bi odustao od RME-a u tom sessionu.. sve se bacalo na komp, pa sam morao da odlucim dal usnimavam direktno, ili da spdifom koristim radarov konverter... doduse, napominjem, sve se ovo desava na genelecima 1032a koje sam u medjuvremenu omrznuo...

cuo sam neke legende o tome dastize novi radar, al jos mi niko nije potvrdio..
Arthur is offline   Reply With Quote